Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Süleyman Soylu'dan MHP ve Bahçeli'ye darbe

rol Mütercimler, Bekir Bozdağ'ın Adalet Bakanı olmasını MHP ve Bahçeli'nin desteklediği Süleyman Soylu'nun istediğini öne sürdü. Bahçeli, Bozdağ'ı sert sözlerle eleştirmişti.

Süleyman Soylu

Erol Mütercimler sosyal medya kanalından yayınladığı videosunda dikkat çeken bir iddiada bulundu. Mütercimler, MHP ve Bahçeli'nin desteklediği Süleyman Soylu'nun Bekir Bozdağ'ı Adalet Bakanı yaptırdığını belirtti.

Soylu'nun uygulamaları ciddi biçimde herkesi rahatsız ediyor, muhalefeti de iktidarı da. Soylu'dan memnun olan Tayyip Bey'in kendisi ve MHP olduğunu belirten Mütercimler, "Yargıda 'İstanbul Grubu' diye bilinen cemaatçi bir yapı, kendi başına hareket ediyor diye sürekli bir kuşku her zaman için konuşuluyor idi" diyerek şöyle devam etti:

"Şimdi Abdülhamit Gül Bey'in istifasıyla bu grup daha rahat edebilecek. Az evvel ifade edebileceğim bir kuş ismiyle adlandırılan bir grubun da çok ciddi bir aktör olarak yer alacağını göreceğiz. Uzun sözün kısası rahat hareket edecekler"

Öte yandan Süleyman Soylu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sert sözlerle eleştirdiği Bekir Bozdağ'ı Adalet Bakanı yaptırması iddiaları Cumhur İttifakı'nda çatlak olarak yorumlandı. Bahçeli, Süleyman Soylu ile ilgili yapılan tüm eleştirilere sert bir şekilde cevap vererek Soylu'yu desteklediğini açık açık ilan etmişti.



Anahtar Kelimeler: Süleyman Soylu' Bahçeli' darbe

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER