Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SÜLEYMAN SOYLU´DAN ´ÖLÜLER OY KULLANACAK´ İDDİASINA YANIT

İçişleri Bakanı ve AKP Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, CHP´li vekil Haluk Pekşen´in gündeme taşıdığı hayatını kaybeden insanların seçim kütüklerinde ?yaşıyor´ göründüğü ve seçim zamanı bu insanların yerine oy kullanılacağı iddialarına yanıt verdi. Ba

SÜLEYMAN SOYLU´DAN ´ÖLÜLER OY KULLANACAK´ İDDİASINA YANIT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP´nin TrabzonMilletvekili Haluk Pekşen´in seçim kütüklerinde hayatını kaybeden insanların ?yaşıyor´ göründüğünü belirterek ve bu insanlar üzerinden seçim döneminde oy kullanılacağı söylemlerine yanıt verdi.

?ÖLÜ OLARAK DEĞİL, YAŞIYOR AMA KAYDI KAPANMAMIŞ?

Önceki gün düzenlenen Pasaport ve Sürücü Belgelerine İlişkin İş ve İşlemlerin Devir Töreni´nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayatını kaybeden insanların yerine oy kullanılacağı yönündeki iddialar için ?2 milyonun üzerinde sayı, bizim sistemimizde ölü olarak var iken, kanunun bize verdiği talimatla aslında ölü olarak değil, aslında yaşıyor olarak da ama kaydı kapanmamış olarak orada tutulmaktadırlar. Şimdi bunun üzerinden ölülere oy kullandıracaklar. Bunu isteyen kim, isteyen muhalefet.

Niçin istiyor? Siz canlıları öldürerek kaydını resen kapatarak oy kullanmamızı engelleyeceksiniz mantığıyla istiyor. Daha sonra, ortaklaşa dediklerini yaptıktan sonra, onların sözüyle beraber yeni bir noktaya geldikten sonra, değiştirdiği söylem, maalesef böyle bir anlayışı ortaya koymaktadır.Aynı muhalefet bugün tam tersini söylemektedir. Şimdi böyle bir siyaset anlayışı ahlaktan uzak bir anlayıştır? dedi.

?DÜNYADA SEÇİM İŞİNİ EN DÜRÜST BECEREN ÜLKE TÜRKİYE?

Bakan Soylu, "Burada siyasetçi şapkamı koyarak bir şey söyleyeyim; dünyada seçim işini en iyi, en dürüst beceren ülke Türkiye´dir? diyerek CHP´li vekil Pekşen´in iddialarına yanıt verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER