Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Star Gazetesi İlhami Işık´ın yazılarına son verdi

Star gazetesi köşe yazarı İlhami Işık´ın gazetedeki yazılarına son verildi

Star Gazetesi İlhami Işık´ın yazılarına son verdi

Star gazetesi köşe yazarı İlhami Işık´ın gazetedeki yazılarına son verildi. İlhami Işık, haberi sosyal medya hesabından da paylaştı. İlhami Işık, 2019 seçimleri hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelmişti. Işık, bugünkü ?Griyi öldürmek? başlıklı yazısında Türkiye´deki siyah-beyaz ayrımı arasında bir sıkışma yaşandığını dile getirerek tahammüllü olmak gerektiğini yazmış, hatalardan dönülmesi gerektiğinin altını çizmişti.

İLHAMİ IŞIK NEDEN GÖZDEN ÇIKARILDI?

Peki, İlhami Işık´ın yazılarının sona erdirilmesi noktasına nasıl gelindi? Dün, KRT kanalındaki bir programa katılan Işık´ın 2019 seçimleri ekseninde yaptığı açıklamaların gazete yönetiminde rahatsızlığa neden olabileceği konuşuluyor. Söz konusu programda İlhami Işık, 2019 seçimlerinde şu anki tabloda AKP-MHP ittifakının yüzde 50´yi geçemeyeceğini öne sürmüştü.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara´nın konuğu olan İlhami Işık, ?Böyle devam ederse, bu tabloda hiçkimse açısından yüzde 50 artı 1 gözükmüyor. Bir ülkede büyükşehirleri kaybetmişseniz iktidardan gidersiniz. Kürtlerin Ak Parti´ye tercihi olmasa Ak Parti yüzde 50 artı 1´i alamaz? şeklinde konuşmuştu.

İLHAMİ IŞIK´IN BUGÜN YAYINLANAN YAZISINDA NELER VARDI?

Işık´ın bugün Star gazetesinde yayınlanan ?Gri´yi Öldürmek? başlıklı yazısında ise özeleştiri, tahammüllü olmak ve hatadan dönmek konularına yapılan atıflar vardı.

 

 

Kaynak: Doğru Haber



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER