Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sri Lanka´da çok zengin bir aileden üç intihar bombacısı

Sri Lanka´da 359 kişinin ölümüyle sonuçlanan terörist saldırılarla ilgili üzerinde durulan 3 intihar bombacısının oldukça zengin bir aileden geldiği ortaya çıktı

Sri Lanka´da çok zengin bir aileden üç intihar bombacısı

Sri Lanka´da Pazar günü gerçekleştirilen 45´i çocuk olmak üzere 359 kişinin hayatını kaybettiği katliamla ilgili 7 intihar bombacısı üzerinde duruluyor.

Bunlardan 3´ü olan İlham İbrahim, karısı Fatima ve kardeşi Inshaf, oldukça zengin bir aileden geliyor. Inshaf ailesiyle beraber Colombo´da 1,5 milyon sterlin değerindeki evde yaşıyordu. Yerel halk, kardeşlerin babası Yoonus Ibrahim´i milyoner bir iş adamı olarak nitelendirdi.

İSRİ LANKA HÜKÜMETİ: SALDIRILAR YENİ ZELANDA´YA CEVAP OLARAK YAPILDI

Canlı bombanın fotoğrafı, saldırıların sorumluluğunu üstlenen terör örgütü DEAŞ tarafından yayımlanan bir görüntüde kullanıldı.

36 yaşındaki İlham´ın Shangri La otelindeki bombalamanın birinci zanlısı olduğu üzerinde duruluyor. Saldırıların beyni olduğu iddia edilen Mouli Zahran Hashim´in de aynı otelde ikinci bir bombayı patlattığına inanılıyor.

ÜNLÜ MİLYARDER 3 ÇOCUĞUNU KAYBETTİ!

İlham´ın hamile eşi Fatima ise evlerine baskın yapıldığı anda kendisi, 3 çocuğu ve 3 polis memurunu havaya uçurdu. 38 yaşındaki Inshaf ise polis kaynaklarına göre Cinammon Grand Oteli´ni hedef alan bombacıydı.

Ayrıca başkent Colombo´nun doğusunda yer alan bir bakır şirketinin, intihar yeleklerinin maksimum katliama neden olması için cıvata ve vidalarla doldurduğuna inanılıyor. Fabrikanın yöneticisi dahil 9 kişinin gözaltına alındığı gelen bilgiler arasında.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER