Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sözcü yazarından Ekrem İmamoğlu'na sert sözler! Kendine gel abi

Sözcü gazetesi yazarlarından Necati Doğru, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu.

Sözcü yazarından Ekrem İmamoğlu

6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun daha sonra Erzurum'a kayak tatili yapmaya gitmesi tepki çekmişti.

Sözcü gazetesi yazarlarından Necati Doğru bugün yayınlanan 'Ekrem abi her şey çok güzel olacaktı' başlıklı yazısında konuya ilişkin olarak dikkat çeken ifadeler kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Necati Doğru, Ekrem İmamoğlu'nun söz konusu tavrının verdiği söze, imajına ve karizmasına hiç uymadığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'na 'Yakışmadı Ekrem abi! Her şey güzel olacaktı' ifadelerini yönelten Doğru, "Evleri yıkılıp çocuklarını, eşlerini, babalarını, annelerini, dede ve nenelerini bina molozları altında yitirmiş insanlarla birlikte deprem çadırında bir gece kalabilmeyi başarsaydın müstesna bir yere koyduğun hayatın çok büyük bir anlam kazanmış olacaktı." dedi.

Sözcü yazarı Necati Doğru, Ekrem İmamoğlu'na 'Kendine gel abi! Artık iş adamı değilsin' ifadeleriyle çağrıda bulunurken şu ifadeleri kullandı:

"Sen seçim otobüsünün yanında “Ekrem Abi her şey güzel olacak” diye bağırarak koşan çocuğun umudusun. Sen lideri geceleri şişmiş ayaklarını tuzlu su leğeninde dinlendirerek Ankara'dan İstanbul'a yürüyen bir muhalefet partisinin aday gösterdiği belediye başkanısın. Halka yeni bir “Ekrem” aratma abi!



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER