Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Soylu’nun hedefi Bahçeli’nin koltuğu’

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, dün (26 Ocak) yayımlanan köşe yazısında Süleyman Soylu’nun Devlet Bahçeli’nin koltuğuna aday olduğunu yazdı

Soylu’nun hedefi Bahçeli’nin koltuğu’

15 Ocak’ta Ankara’da bir grup tarafından saldırıya uğrayan Yeniçağ gazetesi Ankara temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Bolu Jandarma İl Komutanı Ömer Ersever’in Bolu Ülkü Ocakları’nı ziyaret edip ‘şilt’ takdim etmesini irdeleyen bir köşe yazısı kaleme aldı.

Uğuroğlu, ziyaretin siyasi anlamlarının bulunduğunu belirterek, “Süleyman Soylu MHP Genel Başkanı olmak için Ülkü Ocakları’nı yanına çekmek istemektedir” dedi.

Uğuroğlu’nun dün (26 Ocak) Yeniçağ gazetesinde yayımlanan köşe yazısının ilgili bölümü şöyle:

12 Eylül 1980 sonrası ilk kez bir siyasetçiye ve iki gazeteciye yapılan “Organize Saldırılar” gündemdeki yerini korurken, onuncu gününde inanılmaz bir ziyaret rezaleti yaşandı. İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığının Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’ü ziyaret edip “Şilt” takdim etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a, bana ve avukat KRT TV programcısı Afşar Hatipoğlu’na 15 Ocak 2021 tarihinde eş zamanlı “Organize” saldırılar yapıldı. Albay Ersever ne yapmak istemektedir? Kimin talimatı ile hangi amaçla bu ziyareti yapmaktadır?

Tüm televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medya haber sitelerinde Özdağ’a, Hatipoğlu’na ve bana yapılan saldırıların haberleri varken, Albay Ersever ziyaret için daha saldırılarda dökülen kanlar kurumadan neden Ülkü Ocakları Derneğini ziyaret etmiştir.

Bolu Jandarma İl Komutanı Ömer Ersever’in bu ziyareti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun önemli siyasi mesajlarını içermektedir:

–   Soylu Devlet Bahçeli’nin koltuğuna adaydır.

–   MHP Genel Başkanı olmak için Ülkü Ocaklarını yanına çekmek istemektedir.

–   Özdağ’a, Hatipoğlu’na ve bana yapılan alçakça saldırıları desteklemektedir.

Yazının tamamını okumak için:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/soylunun-hedefi-bahcelinin-koltugu-58083yy.htm



Anahtar Kelimeler: Soylu’ hedefi Bahçeli’ koltuğu’

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER