Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Soylu'dan Sedat Peker'e ByLock çıkışı: Dört gazetecinin gözünden kaçtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in ByLock kullandığını açıklaması konuya dair büyük ve kritik bir detayı ortaya çıkardı. Bakan Soylu'ya soru soran dört gazeteci detayı fark edemedi.

Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu programda gazeteciler İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladığı canlı yayın programının yankıları sürüyor.

Kübra Par'ın moderatörlüğünü yaptığı canlı yayın programında Bakan Soylu'nun FETÖ mensuplarının kullandığı ByLock iletişim programını Sedat Peker'in kullandığına dair açıklamasındaki önemli bir detay dört gazetecinin ve kamuoyunun da dikkatlerinden kaçtı.

SEDAT PEKER'İN BYLOCK KULLANDIĞI NE ZAMAN ANLAŞILDI

Bakan Soylu, Sedat Peker için "Bir taraftan FETÖ'ye övgüler düzeceksin. ByLock konuşmaları elimizde. ByLock konuşmalarında onun için denilenleri biliyoruz" açıklaması yaptı.

ByLock iletişim programı, FETÖ mensuplarının yargılanmasında en büyük suç delilleri arasında yer alıyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı ve güvenlik güçlerinin bilişim araştırması sonrasında Türkiye genelinde ByLock kullananlar kayıt altına alınarak yargılanırken Bakan Soylu'nun Sedat Peker'in FETÖ'nün kullandığı ByLock programını kullandığını ifade etmesi ayrı bir tartışmayı ve soruyu gündeme getirdi.

Habertürk televizyonunda Bakan Soylu'ya soru sormak için davet edilen gazetecilerin "Devlet, Sedat Peker'in ByLock kullandığını ne zaman tespit etti?" şeklindeki soru dikkatinden kaçtı.

Devamı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER