Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Soylu hakkında çarpıcı sözler! Erdoğan sonrasına hazırlanıyor

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Süleyman Soylu'nun, Erdoğan sonrasına hazırlandığını iddia etti.

Soylu hakkında çarpıcı sözler! Erdoğan sonrasına hazırlanıyor

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, T24'te katıldığı bir programda Murat Sabuncu'nun konuğu oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan sonrasına hazırlandığını ifade eden Bekir Ağırdır, "Ben Soylu’nun, Tayyip Erdoğan sonrası bir anda iktidar gücüne oynadığını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"SOYLU ERDOĞAN SONRASINA HAZIRLANIYOR"

Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylar nedeniyle siyasilerin verdiği tepkileri değerlendiren Ağırdır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hem CHP’yi hedef göstermesi hem de öğrencileri 'terörist' ilan etmesiyle ilgili Erdoğan’dan daha sert bir tavır alıp almadığının sorulması üzerine "Erdoğan’a karşı el yükseltiyor" söyleminin gerçekçi olmadığını ifade etti.

T24'ten Murat Sabuncu ve Bekir Ağırdır

kirÖte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan sonrasına hazırlandığını dile getiren Ağırdır, “Ben Soylu’nun, Tayyip Erdoğan sonrası bir anda iktidar gücüne oynadığını düşünüyorum. Tayyip Bey'le veya AK Parti ile masaya eşit oturmak gibi bir stratejisi olduğunu sanmıyorum” değerlendirmesinde bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER