Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Soylu: Hukukun dışına çıksaydım ipliğimi pazara çıkarırlardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2,5 yıldır İçişleri Bakanlığı yapıyorum. Hukukun dışında bugüne kadar bir adım atmış olsaydım ipliğimizi pazara çıkarırlardı. Ne yaptığımızı biliyoruz." dedi.

Soylu: Hukukun dışına çıksaydım ipliğimi pazara çıkarırlardı

Eminönü´nde, deniz yolcu taşımacılığı yapan esnafın sorunlarını dinleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP´nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu´na tepkisini sürdürdü. Soylu, Ekrem İmamoğlu ile ilgili "1,5 ayda rotasını şaşırdı, 1,5 ayda öfkesini kontrol edemiyor. Bana diyor ki ´Senin İstanbul´da ne işin var?´ Ben sanki Ankara´nın İçişleri Bakanıyım. Ben de ona söylüyorum. Duysun gene söyleyeceğim. PKK nereye sızmaya çalışırsa ben oradayım." dedi.

Ne yaptığımızı biliyoruz

Soylu,  hukuk içerisinde hareket ettiklerini dile getirerek, "2,5 yıldır İçişleri Bakanlığı yapıyorum. Hukukun dışında bugüne kadar bir adım atmış olsaydım PKK ve onun ortakları, uyuşturucu tacirleri ve onun ortakları, bugüne kadar her yerimizde açığımızı arayan muhalefet ve ortakları ipliğimizi pazara çıkarırlardı. Ne yaptığımızı biliyoruz." dedi. 

 

Ekrem İmamoğlu´nun belediye başkanlığına geldiğinde verilerin kopyalanması talimatı vermesinin hukuken ve ahlaken yanlış olduğunu savunan Soylu, "Sen başka bir filmin içerisindesin. Onları vereceksin Canan´a, tahrip edecek. Nasıl olsa bize ait bir değer yok ki kadıncağızda. Ortak değerimiz yok. Ezan değil, bayrak zaten hak getire. Sallayıp sallayıp duruyor. ´Süleyman Soylu´nun cemaat üyeliğini biliriz.´ diyor. Doğru, bilirsin. Çünkü ben domuz yiyerek büyümedim. Çünkü ben bu toprakların çocuğu olarak büyütüldüm. Topluma kapalı bir insan olarak büyümedim, ailemde topluma açık büyüdü. İktidar partisi ilçe başkanlığından geliyorum, il başkanlığı yaptım, genel başkanlık yaptım, İçişleri Bakanlığı yapıyorum bir tek suistimalimi görebiliyor mu?" diye tamamladı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER