Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sosyal medya, ahlaki ilkeleri ayaklar altına alıyor

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir fotoğrafta resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu´nun eşi Dilek İmamoğlu ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´ın eşi Semiha Y

Sosyal medya, ahlaki ilkeleri ayaklar altına alıyor
Son günlerde sosyal medyada resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu´nun eşi Dilek İmamoğlu ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´ın eşi Semiha Yıldırım´ın yanyana getirildiği bir fotoğraf dolaşmaya başladı ve bazı sosyal medya kullanıcıları iki liderin eşlerini fiziksel görüntü anlamında karşılaştırdı.
 
Ekrem İmamoğlu´nun eşi Dilek İmamoğlu sosyal medyada dolaşan bu fotoğrafa ve yapılan yorumlara daha önce tepki göstermişti. Dilek İmamoğlu, ?Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım´ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum? demişti.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER