Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SONBAHAR YAĞIŞLARI GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu verilerine göre başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bir kısmı için gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor.

SONBAHAR YAĞIŞLARI GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1 Eylül tarihli hava durumu verilerine göre önümüzdeki hafta içi yurt genelinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Tatil planlayan vatandaşların bu verileri dikkate almaları önemli olabilir.

Bugün ve Pazartesi Doğu Karadeniz kıyılarında etkili olması beklenen sağanak yağışlar, Salı günü sona eriyor. Ancak Çarşamba günü başta İstanbul olmak üzere Marmara´nın kuzey ve kuzeybatı kesimlerinde, Orta Karadeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Çarşamba günü Marmara´nın kuzeyinde etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar, Meteoroloji verilerine göre Perşembe günü Marmara ve Karadeniz bölgelerinin tamamında, İç Anadolu´nun büyük bir kısmında, Akdeniz bölgesinin doğu kesimleriyle birlikte Burdur ve Isparta´da etkili olacak. Ayrıca şiddetli yağışların Doğu Anadolu´nun kuzey kesimlerinde de etkili olabileceği öngörülüyor.

 

Yağışların Cuma günü devam edip etmeyeceğine ilişkin henüz Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklama söz konusu değil. Ancak Cuma ve Cumartesi günlerine sarkması da muhtemel görünüyor. 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SONBAHAR YAĞIŞLARI GELİYOR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER