Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son seçim anketi sonucunu açıklayan anketçi gözaltına alındı! Gerekçe

Son seçim anketi sonucu ve değerlendirmeleriyle bilinen Avrasya Araştırma sahibi Kemal Özkiraz havalimanında gözaltına alındı. Kemal Özkiraz gözaltın gerekçesi serbest bırakıldıktan sonra açıkladı.

Son seçim anketi sonucunu açıklayan anketçi gözaltına alındı! Gerekçe

Son seçim anketi sonuçları ve yorumlarıyla bilinen anketçi Kemal Özkiraz, İstanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanında gözaltına alındı. Göz altına aldınığı Twitter hesabından duyuran anketçi Kemal Özkiraz, gözaltı gerekçesinin ‘hakaret’ olduğunu belirtti.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşım yapan Kemal Özkiraz, “Sabiha Gökçen Havalimanında uçaktan inişte gözaltına alındım. Hakaret davasıymış galiba.” ifadelerini kullandı.

Kartal Adliyesine götürülen Kemal Özkiraz ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Özkiraz, Yeni Şafak gazetesi İbrahim Karagül’ün şikâyeti üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.

Serbest bırakıldıktan sonra Twitter hesabından konuyla ilgili ikinci kez paylaşım yapan Kemal Özkiraz, “Yeni Şafak isimli üzeri yazılı bir kağıtta köşe yazarı olduğu iddia edilen, İbrahim Karagül isimli bir şahsın şikayeti sonucunda ifade işlemi için gözaltı olmuş. Serbestim. Arayan soran, yazan herkese saygı ve minnetlerimi sunarım.” ifadelerini paylaştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER