Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son dakika! Sokağa çıkma kısıtlamaları iptal edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararının iptal edildiğini açıkladı. Vatandaşlar son dakika alınan karara tepki göstermişti.

Son dakika! Sokağa çıkma kısıtlamaları iptal edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında, bu hafta sonu 15 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını 'Gönlümüz razı olmadı' diyerek iptal ettiğini açıkladı. 

İPTAL ETME KARARI ALDIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Haziran Cumartesi ve 7 Haziran Pazar günler için İçişleri Bakanlığı tarafından dün gece saatlerinde son dakika kararla açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasını, resmi sosyal medya hesabından şu sözlerle iptal ettiğini açıkladı:

"Bilindiği gibi salgın döneminde, milletimizi korona virüsten korumak için çok sayıda tedbiri hayata geçirdik. Bunlardan biri de tüm Türkiye’de veya belirli illerimizde uyguladığımız sokağa çıkma sınırlamalarıydı. Esasen, en son sınırlamanın ardından bu yöntemi yeniden kullanmayı düşünmüyorduk. Ancak, bir ara 700 küsurlere kadar inen günlük vaka sayısı neredeyse bini buldu. Bu olumsuz gelişme üzerine, sokağa çıkma sınırlaması tedbirini tekrar gündemimize almak zorunda kaldık. Bunun için, Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum." 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER