Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son dakika: İstanbul'da metrobüs kazası! Yaralılar var

Son dakika haberine göre Haramidere'de metrobüs durağında metrobüs kazası meydana geldi. 2 metrobüsün çarpışması sonucu metrobüs sürücüsü ile 5 yolcu yaralandı. Öte yandan kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Son dakika: İstanbul

Kaza, Haramidere Sanayi Metrobüs Durağı Beylikdüzü yönünde saat 12.20'de meydana geldi. Duraktan yolcu alan metrobüse, arkadan gelen metrobüs henüz bilinmeyen bir nedenle çarptı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlara ilk müdahale durakta yapılırken, metrobüs sürücüsüyle 5 yolcu ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle bir süre aksayan metrobüs seferleri, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde durakta yolcu alan metrobüse arkadan gelen metrobüsün şiddetli bir şekilde çarptığı, öndeki metrobüsün de çarpmanın şiddetiyle öne doğru hareket ettiği görülüyor.

kaynak : https://www.mynet.com/son-dakika-istanbul-da-metrobus-kazasi-yaralilar-var-110105969917



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER