Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son dakika: İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem oldu

Gelen son dakika bilgisine göre, İstanbul'da bir deprem meydana geldi... Depremin büyüklüğü 3.9 olarak ölçülürken Anadolu Yakasındaki ilçeler depremi ciddi şekilde hissetti.

Son dakika: İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem oldu

İstanbul ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, son deprem İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi.

Depremin merkez üssünün İstanbul'un Kartal ilçesi olduğu bildirildi. Deprem, İstanbul'da paniğe neden olurken Ataşehir, Üsküdar, Tuzla, Pendik çevrelerinde ciddi bir şekilde hissedildi.

AFAD son depremler verisine göre, depremin merkez üssü İstanbul'un Kartal ilçesi. Depremin büyüklüğü 3.9 olarak ölçülürken derinliğinin ise 7.06 kilometre olduğu belirtildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler verilerine göre ise depremin büyüklüğü 4.2 olarak ölçüldü. İstanbul Valisi: Herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depremin ardından açıklama yaptı.

"AFAD Başkanlığından alınan bilgilere göre; bugün saat 15.07'de Kartal ilçemiz Yakacık Çarşı Mahallesi civarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. İlimize geçmiş olsun."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER