Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SON DAKİKA! ERDOĞAN: BU SLOGANLAR BİZE YAKIŞMIYOR...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ordu İl Kongresi´nde konuştu. CHP´yi eleştirdiği sözlerine salondan yükselen ´Vur de vuralım, öldür de öldürelim´ sloganları için partilileri uyaran Erdoğan "Bunlar bize yakışmaz. Siyasi parti olduğumuzu unutmayın" dedi. Er

SON DAKİKA! ERDOĞAN: BU SLOGANLAR BİZE YAKIŞMIYOR...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP´yi eleştirdiği sözleri üzerine salondan yükselen "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları atılmasına itiraz etti. Erdoğan "Bunlar bize yakışmaz. Bu sloganları atmayın. Biz nerede öleceğimizi, nerede vuracağımız bilen bir milletiz. Siyasi parti olduğumuzu unutmayın" dedi. 

Erdoğan´ın konuşmasından satır başları şöyle: 

2019´da eski Türkiye defterini kapatıp geleceğe odaklanacağız. Türkiye´yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için bütün gücümüzü seferber edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye´nin kuruluşuna omuz vermenizi istiyorum. Şimdiden yenilgilerine beceriksizliklerine bahane arıyorlar. Ülkemizde vesayet ve darbe dönemleri dışında siyaset hiç bu şekilde ayağa düşürülmemişti.

1946 seçimi tarihi hileli seçim olarak geçmiştir. 1946´da kazananın baştan belli oldu, sandığın gaspın aracı haline geldiği bir seçim yaşandı.

CHP kendi geçmişi ile yüzleşmeden 2019 seçimlerine kara çalmaya çalışıyor, ahlakı olmayan siyasetin millete de faydası olmaz. Türk demokrasisinin altın oymak isteyenleri bu millet affetmeyecektir.

2019 UYKULARINI ÇAKIRIYOR

2019´un şimdiden birilerinin uykusunu kaçırdığını görüyoruz. Zaman geçtikçe, süre yaklaştıkça 2019´u gölgelemek için şimdiden kirli senaryoların devreye alındığına şahit oluyoruz. Bugüne kadar sırtlarını darbecilere, marjinal örgütlere dayayanlar, daha ülke seçim sathı mailine dahi girmemişken millet iradesini baskı altına almaya çalışıyorlar."

SANDIĞI İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Milletimizin bunlara vermek istediği dersi hiçbir zaman kavramadılar. Bir kez olsun ´Biz nerede yanlış yaptık´ sorusunu kendilerine sorma eylem ve cesaretini göstermediler. Bunu yapmak yerine bir ara bunlar ´Stockholm sendromu´ gibi ifadelerle kendi hezimetlerinden dolayı milletimizi suçlamaya kalkıştılar. Bugün de aynısını yapıyorlar. Şimdiden yenilgilerine, beceriksizliklerine bahane arıyorlar. Cumhur ittifakının, milletimizin nezdinde sahiplenildiğini gördükçe kendi itibarsızlıklarını örtmek için sandığı itibarsız hale getirmeye çalışıyorlar.

3 BİN 740 TERÖRİST ETKİSİZ

Şu an itibariyle Afrin´de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 740 oldu. İnlerine Cudi´de girdik, Gabar´da girdik. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Zulme rıza zulümdür. Hiçbir zaman zalimlerin yanında yer almadık. Bu yüzden dostlarımıza ´gelin bizimle olun´ dedik. Mehmetçeğimiz kar kış demeden operasyonlarına devam ediyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER