Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SON DAKİKA! CHP´NİN ADAYI MUHARREM İNCE OLDU

CHP´de Yalova Milletvekili Muharrem İnce´nin adaylığı için grup kararı alındı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA! CHP´NİN ADAYI MUHARREM İNCE OLDU

24 Haziran´da yapılacak erken seçimde, CHP´nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yanıtını buldu.

CHP´nin kapalı grup toplantısında Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oy birliğiyle aday olarak belirlendi. İnce aday olarak belirlenmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Her şey güzel olacak demiştim" dedi.

KILIÇDAROĞLU: TARİH YAZACAĞIZ

CHP lideri Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte salona geldi. Kılıçdaroğlu, CHP´nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Kılıçdaroğlu, "Tarih yazacağız" dedi.

"BİZ HAZIRIZ"

 Sabah saatlerinde ailesiyle birlikte çektiği selfieyi Twitter hesabından paylaşan Muharrem İnce, "Biz hazırız" ifadelerini kullandı.

Adaylar arasında ismi geçen CHP Milletvekili İlhan Kesici, dün yaptığı açıklamada, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce´yi telefonla aradım, tebrik ettim. ´Allah mahcup etmesin´ dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" yanıtını verdi" demişti.
Dün düzenlenen grup toplantısı öncesi milletvekillerinin tebrik ettiği Muharrem İnce de, "Yarın (bugün) saat 10.00´da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" şeklinde konuşmuştu.

18-05/04/self.jpg

KAMPANYA SÜRECİ BAŞLIYOR

CHP´nin cumhurbaşkanı seçim kampanya süreci de yine bugün başlıyor. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine gönderilen yazıda, kampanya başlangıç yerinin 1. TBMM binasının önü olduğu belirtildi

Öte yandan, CHP´nin içinde bulunduğu 4 partinin ittifak protokol töreni ise hafta sonunda gerçekleşecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER