Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SON BAHARDA BASKIN SEÇİM

İktidara son derece yakın bir ismin bilgi/analiz karışımı açıklamalarına göre erken seçim kapıda... Adalet ve Kalkınma Partisi´ne yakınlığıyla bilinen ANAR Başkanı İbrahim Uslu, ?Temmuz´da karar verilir. Üçüncü havalimanı da açılınca bu havayla yani Kasım

SON BAHARDA BASKIN SEÇİM

ESKİ Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay´ın kurucusu olduğu ANAR araştırma şirketinin başındaki isim İbrahim Uslu, Yörünge dergisinden Mürselin Tan´ın sorularını cevapladı. İbrahim Uslu, aynı zamanda 22. dönem AKP milletvekilliği ve MKYK üyeliği yapan Zeynep Karahan Uslu´nun da eşi...

Adalet ve Kalkınma Partisi´ne yakınlığıyla bilinen ANAR Başkanı İbrahim Uslu, taşeron düzenlemesinin, iktidar partisinin kongrelerini erkene almasının bir hazırlığa işaret ettiğini; MHP içi dinamiklerin AK Parti´yle nişanlılık sürecinin uzamasından rahatsız olduğunu, AKP´nin yerel seçimlerde genel seçimlere nazaran 7-8 puan daha az aldığını ve bu tabloyu göğüsleyemeyeceğini belirterek, ?Temmuz´da karar verilir. Üçüncü havalimanı da açılınca bu havayla yani Kasım 2018´de erken seçime gidilir? dedi.

MHP misyonunu tamamladı, nişanlılık uzamayacak

MHP´nin artık misyonunu tamamladığını, yaz başına doğru ?artık gelin bu nişanlılık sürecini bitirelim, seçime gidelim? çıkışı yapmasını beklediğini belirten Uslu, AK Parti´nin bu talebi reddetmesi için de hiçbir sebep göremediğini belirterek, ?Şu ana kadar MHP sürekli veren parti konumunda. Sadece milli duruş yaklaşımıyla bu pozisyonunu tabanına anlatmaya çalışıyor. Ama tabii, ?Sürekli ver ver nereye kadar?´ şeklinde soru işaretleri teşkilatların ve tabanın zihninde uyanmaya başlayabilir? değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan´ın ?erken seçim yok? sözü taktik gereği

Cumhurbaşkanı´nın ?Erken seçim yok? sözünün siyasi bir taktik olduğunu belirten Uslu, MHP´den bir erken seçim çıkışı beklediğini, MHP´den gelecek bu talebe de Adalet ve Kalkınma Partisi´nin, ?Aslında bizim niyetimiz süreyi sonuna kadar kullanmaktan yana ama ortağımızın da haklı gerekçeleri var, bu sebeple erken seçime gidiyoruz? diyeceğini belirterek, ?Rasyonel olan AK Parti açısından bu şekilde hareket etmesi. Daha önlerinde uzun bir zaman varken önümüzdeki sene yapılabilecek birtakım girişimleri şimdiden yapıyor olmaları kanaatimce erken seçimin göstergeleri? değerlendirmesinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: BAHARDA BASKIN SEÇİM

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER