Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyonist şeytan Bernard Henry Levy, Ahmed Mesut’tan umutlu

Siyonist Bernard Henry Levy, Afganistan'ın Pencşir vilayetinde Ahmet Şah Mesut'un oğlu ile görüştüğünü ve Taliban'a karşı isyanın başlayacağını iddia etti.

Siyonist şeytan Bernard Henry Levy, Ahmed Mesut’tan umutlu

Daha önce Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki halk hareketleri ile ilgili olarak da şeytani planlar peşinde koşan siyonist Bernard Henry Levy, Afganistan'ın Pencşir vilayetinde Ahmet Şah Mesut'un oğlu ile görüştüğünü ve Taliban'a karşı isyanın başlayacağını iddia etti.

Bernard Henry Levy'e göre imparatorlukların dirileceği ihtimallerine, Taliban'ın kazanmasıyla birlikte, artık yeniden Ümmet'in dirilmesi de eklenmiş bulunuyor.

ABD tarihinden örnekler vererek ABD’nin "dostlarını" terk etmesine içerleyen Levy, "Tolo News" teki arkadaşlarının kendisine verdiği bilgiye göre Taliban'ın; kadınların özgürlüğünü ellerinden almaya başladığını, yakında bütün Afgan şehirlerinde kadınların taşlanarak öldürüleceğini iddia ediyor.

Levy, Amerika'nın Taliban'la yaptığı anlaşma çerçevesinde tahliyeler esnasında Taliban'ın saldırmayacağını söylemenin Biden dönemine ait sadece bir yanlış olarak değil kara bir leke olarak kalacağını ifade ediyor.

Levy, buna rağmen Ahmet Şah Mesut'un Taliban'a karşı direniş başlatacağını söyleyerek, 16 Ağustos'ta Ahmed Mesud'un kendisine "Yeniden birleştik, kendimizi 1940 Avrupasındaymış gibi görüyoruz, her şey bitmedi" dediğini iddia etti. Ahmet Mesut'un kendisine "özgür Afganistan'ın Kabil'i kaybettiğini, ama savaşı kaybetmediğini" söylediğini ve herkesi kendi saflarında birleştirmeye çağırdığını söyleyen Levy, bu sözleri tarihten örnekler vererek direniş çağrılarına benzetiyor.

Levy, çok sayıda video görüşme yaptığı Ahmet Mesud'un bir yıldır savaşa hazırlık için silah ve mühimmat depoladığını söylüyor ve "ona güveniyorum" diyor. Levy, Ahmed Mesud'u 5 Nisan 2021'de Macronla görüştürdüğünü ve Fransa İngiltere ve Avrupa'nın "geleceğin ve umudun tecessüm etmiş hali olan bu genç adama" destek vermek zorunda olacaklarını söylüyor.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER