Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyonist saldırganların kasıtlı saldırılarında mermi isabet etmişti.

Doktorlar Gazeteci Amarine'nin İsabet Alan Gözünü Çıkardılar

Siyonist saldırganların kasıtlı saldırılarında mermi isabet etmişti.

Filistin Enformasyon Merkezi'nden;
Doktorlar, işgal altındaki Kudüs'te bulunan Hedasa Hastanesi'nde tedavi gören gazeteci Muaz Amarine'nin (32 yaşında) sol gözünü tamamen çıkardılar. Amarine, Batı Yaka'nın güneyindeki El-Halil şehrinin yakınında bulunan Surif beldesinde meydana gelen olayları takibi esnasında işgalci saldırıların mermilerine hedef olmuş ve sol gözüne mermi isabet etmişti. 

Doktorların teşhislerine göre Muaz'ın sol gözünün çıkarılmaması durumunda bu gözünde meydana gelen yaranın genişleyerek sağ gözünü de tehlikeye sokması ve hatta beyin kanamasına yol açması ihtimali vardı. 

Amarine'nin gözünün çıkarılması için yapılan ameliyatın üç saat sürdüğü ve başarıyla sonuçlandığı belirtildi. Ancak gözüne isabet eden merminin şimdilik çıkarılamadığı, yaralarının iyileşmesi için bir süreye kadar bu merminin kalacağı belirtildi. 

Arkadaşı Ahmed El-Bediri, Muaz Amarine'nin gözüne mermi isabet etmesinden sonra çok büyük acılar çektiğini, hiç uyuyamadığını, kendilerinin de sürekli kendisiyle ilgilendiklerini, ameliyat sonrasında da acılarının devam ettiğini ifade etti. 

 
 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER