Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyonist İsrail ordusu yanlışlıkla gizli askeri mevzilerini açıkladı..

İsrail rejimi ordusu, Korona virus test yerlerini göstermek isterken yanlışlıkla gizli askeri mevzilerinin yerlerini gösteren haritayı yayımladı.

Siyonist İsrail ordusu yanlışlıkla gizli askeri mevzilerini açıkladı..

Rusya el-Youm’un haberine göre Haaretz gazetesi, İsrail rejiminin İç Cephe Komutanlığının korona virus test yerlerini gösteren harita yerine yanlışlıkla gizli askeri mevzilerin yerlerini gösteren haritanın yayımlandığını kabul ettiğini ve yanlışlığı düzelttiğini yazdı.

Haberde yanlışlıkla yayımlanan haritada İsrail rejimi hava kuvvetlerinin, istihbarat örgütünün ve diğer askeri servislerin çok gizli merkezlerinin yer aldığı bildirildi.

İsrail rejimi sağlık bakanlığı ve ordusu tarafından hazırlanan haritanın yetkililerin yapılan hatanın farkına varması üzerine hemen kaldırıldığı belirtilirken Haaretz’in sorusu üzerine açıklama yapan rejim ordusu, söz konusu “haritanın hassas bilgi içermeyen başka bir nüsha ile değiştirildiğini” doğruladı.

Yanlışlıkla yayımlanan haritada sadece İsrail rejimi ordusunun gizli askeri merkezlerinin coğrafi konumlarının değil, sınırlarının ve adlarının da net olarak yer aldığı bildirildi.

Kaynak: Ekran Gazetesi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER