Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyonist işgalci Yahudi yerleşimciler Kudüs sokaklarında kışkırtıcı eylemlerde bulunuyor

Siyonist işgalci Yahudi yerleşimciler, Kudüs’ün el-Vad yolunda ve Mescid-i Aksa’nın kapılarından Demir Kapı önünde, sözde Arş Bayramı kutlamaları kapsamında Talmud ayinleri gerçekleştirdi.

Siyonist işgalci Yahudi yerleşimciler Kudüs sokaklarında kışkırtıcı eylemlerde bulunuyor

Bu ihlaller, Kudüs'ün Yahudi bayramları nedeniyle kapatılması ve işgal altındaki Filistinlilerin korona bahanesiyle Mescid-i Aksa'ya gitmelerinin engellenmesine paralel olarak gerçekleşti.

Mescid-i Aksa’nın son kapatılmasında "Tapınak Dağı" organizasyonları adı altında yüzlerce mil uzakta yaşayan düzinelerce siyonist işgalci Yahudi yerleşimci Aksa’ya baskın düzenledi.

Siyonist İşgal rejimine bağlı polisler, Yahudi yerleşimci grupların ayinlerini ve toplantılarını yapmalarına izin verirken, Kudüs’teki Filistinlilerin üzerindeki baskıyı artırıyor ve ağır para cezaları veriyor.

Kudüslü aktivistler, işgalcilerin Kudüslülere karşı ırkçı politikalarının Mescid-i Aksa’yı boşaltma, zaman ve mekân olarak bölme planlarının bir parçası olduğunu belirtiyor.

Siyonist "Tapınak Grupları", Arş ve Tevrat'ın Neşesi bayramlarında Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıların kapsamını genişletme çağrılarını yineledi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER