Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyonist Bakan´dan Muhammed bin Selman´a davet

İsrail İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, veliaht prens Muhammed bin Selman´ı barış görüşmeleri için İsrail işgali altındaki topraklara davet etti.

Siyonist Bakan´dan Muhammed bin Selman´a davet

Siyonist İsrail Rejimi İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, Suudi Arabistan merkezli Elaph gazetesine verdiği röportajda veliaht prens Muhammed bin Selman´ı Filistin-İsrail barış görüşmeleri için İsrail işgali altındaki topraklara davet etti.

Suudi Arabistan´ı Arap dünyasının lideri olarak nitelendiren Katz, bin Selman´ın bu tür müzakerelere katılmasından mutluluk duyacağını ifade etti.

Kral Selman ise bugün yaptığı açıklamada, Filistinlilerin doğu Kudüs´ü Filistin´in başkenti ilan etme haklarına sahip olduklarını söyledi.

Elaph gazetesi geçtiğimiz aylarda İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot ile röportaj yapmış ve Eisenkot bu görüşmede gerçek düşman olarak İran´ı hedef göstermişti. İsrail ile Suudi Arabistan arasında İran´a karşı görüş birliği olduğunu beyan eden Eisenkot, ülkesinin Suudi Arabistan´la istihbarat paylaşımına hazır olduğunu açıklamıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER