Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyasi parti liderlerinden Bejan’a destek

DEVA Partisi, HÜDA-PAR, HDP ve CHP liderleri ile görüşen Erkam Yazılım Genel Müdürü Behmen Doğu, Bejan projesini tanıttı. Liderlerden dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan Bejan’a destek geldi.

Siyasi parti liderlerinden Bejan’a destek

 Diyarbakır Teknokent’te geliştirilen dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan “Bejan” kısa sürede yoğun ilgi gördü. Bejan Oyun, Bejan Çizgi Film, Bejan Eğitim Seti ve Bejan oyuncak olmak üzere 4 farklı alanda piyasaya çıkan Bejan projesi aydın, yazar, gazeteci, sanatçı, sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından da destek aldı.

Proje sahibi Behmen Doğu geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HÜDA-PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, HDP Genel Başkanı Mithat Sancar ve son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek, Bejan projesini tanıttı. Doğu, tüm liderlerin projeyi sıcak karşıladığını belirterek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Doğu, görüşmelerde DEVA Partisi, HÜDA-PAR, HDP ve CHP liderlerine Bejan eğitim setini hediye ettiğini ve 'Bejan Hasankeyf’te' adlı uzun metraj çizgi filminden de söz ettiğini söyledi. 

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU’NDAN RANDEVU İSTEDİ

Erkam yazılım CEO’su Doğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile görüşmek için randevu talep ettiğini söyledi. Doğu, önümüzdeki günlerde görüşmeyi beklediklerini belirtti



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER