Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyaset böyle güzel

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00´de bütün TV kanallarına açık programda bir araya gelecek. Adayların birinci ağızdan açıklamaları bilgi kirliliğini bitirecek. Unutulan bir geleneği de canlandıracak yayın, siyasetin ihti

Siyaset böyle güzel

Moderatör krizi nedeniyle zora giren İstanbul seçimlerinin iki adayının canlı yayında karşılaşması dün iki partinin temsilcilerinin yaptığı toplantıyla mutlu sona ulaştı. Daha önce ismi gündeme gelen Uğur Dündar´ın ?Demokrasiye zarar verilecek hazırlıklar var? gererçesiyle programı sunmayacağını açıklamasıyla sallantıya giren görüşmenin gerçekleşmesi için dün iki partinin temsilcileri bir araya geldi. Toplantıya AK Parti´den Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CHP´den de Grup Başkanvekili Engiln Altay katıldı. Lütfi Kırdar Kongre Salonun´da yapılan toplantının ardından iki partinin temsilcisi ortak basın toplantısı için kameraların karşısına çıktı. İlk açıklamayı yapan Ünal, Altay´la yürüttükleri çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Çalışmaların neticesinde mutabık kaldıkları bir protokolü paylaşacaklarını aktaran Ünal, ?Öncelikli olarak 23 Haziran´da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini şimdiden temenni ediyoruz. ?Hayırlı, uğurlu olsun´ diyoruz. Cumhur İttifakı adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar  günü saat saat 21.00´de canlı yayında bir araya geleceklerdir.? diye konuştu. Mahir Ünal, canlı yayının herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde orak yayınla gerçekleştirileceğini dile getirerek, ?Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir.? dedi.      

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da canlı yayını gerçekleştirecek moderatör İsmail Küçükkaya´nın her bir adaya eşit sürede eşit aynı soruları sormak suretiyle bu yayını gerçekleştireceğini belirterek, ?Eşit süre ve eşit soru ilkesi çerçevesinde bir tartışma programı gerçekleşecek. Canlı yayın programı da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşecek. Canlı yayının teknik hizmetlerini AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilmiş ortak bir teknik ekip yürütecektir. Hiçbir televizyon kanalına ait olmayan, özel bir servis sağlayıcı ekip tarafından canlı yayın süresi boyunca uyduya bu servis edilecek. Türkiye´deki bütün yayın kuruluşları, sosyal medya, görsel medya dahil bu yayını alıp istemeleri halinde servis edeceklerdir.? ifadelerini kullandı.

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: Siyaset böyle güzel

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER