Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sivas Davası Mağduru Ahmet Turan Kılıç'a Özgürlük..

Ahmet Turan Kılıç amcanın oğlu Nejdet Kılıç Adli Tıp Kurumunun kararı ile ilgili “Babam hakkında ‘cezaevinde yatamaz’ raporu verildiği halde Adlı Tıp, bu raporu kendi ideolojileri uğruna görmezden geldiklerini ifade etti.

Sivas Davası Mağduru Ahmet Turan Kılıç

1993'ten bugüne cezaevinde bulunan  Sivas davası mağduru Ahmet Turan Kılıç 85 yaşında  ve hasta..

28 Şubatçı mahkûm generaller, yaş durumları ve sağlık sorunları gerekçe gösterilerek dışarıda ellerini kollarını sallayarak geziyor.. 28 Şubat'ın brifinglendirilmiş yargısının canını yaktığı, ailesinden kopardığı, yerinden yuvasından ettiği, yahut hadsiz cezalar yağdırdığı birçok insan ise zindanlarda ölüme terk ediliyor. Artık bu acılara son verilmeli. Sivas Davası Mağduru Ahmet Turan Kılıç 85 Yaşında  ve  Hasta.. Artık Ahmet Dede'nin feryadı duyulmalı. 

Sivas davasında suçsuz yere cezaevinde yatan ve hastalıklarla mücadele eden hasta mahkumların sesine yetkililerin kulak vermesini bekliyoruz.

Ahmet Turan Kılıç amcanın oğlu Nejdet Kılıç Adli Tıp Kurumunun kararı ile ilgili  “Babam hakkında ‘cezaevinde yatamaz’ raporu verildiği halde Adlı Tıp, bu raporu kendi ideolojileri uğruna görmezden gelerek, doğru dürüst muayene bile etmeden ‘daha çok eziyet görsün’ diye geri gönderiyor. Ama aynı Adli Tıp, vatan haini teröristleri sağlam oldukları halde yalan raporlarla dışarı çıkarıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

#AhmetDedeyeÖzgürlük

Kaynak: hertaraf



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Ahmet elbahadır
17.01.2020 12:00:07
Hak Adalet mefhumlarına inanmıyan vicdan ve akıl yoksunu dönemin zulümkâr konseptiyle despot çete mafya ve devlet yöneticilerinin şeytan üçgeni içerisindeki siyasi erkleri olan adli idari yargı ve kolluk gücünün inançlı masum kimselere reva gördükleri bu eziyet ve işkence ile delilsiz mesnetsiz iddialarla tutuklayıp mahkumiyete tabi tuttukları Ahmet Dede gibi masum günahsız insanlara yapılanları ve buna sebep olanları ve bu güne kadar bu masum ve günahsızların durumunu bilipte eğilmeyip onları görmezlikten gelen siyasi adli idari ve hukuki sorumlularıda şiddet ve nefretle lanetliyorum ve Llahın azabı laneti ve lanet edebilenlerin lanetininde bu sorumsuz vr insanlıktan nasibini almamış vicdansız zalimlerin üzerine olsun diyerek bu zalimler içinde yaşasın cehennem diyorum.son olarakta vicdan sahibi adalete inanmış kendini adalete adamış vicdan sahibi neferlere seslenerek onları göreve çaģırarak bu yanlışı düzeltmeye ve geçte olsa gelen adalet adalet olmasada hak adalet mefhumlarına ve masumlara saygılı olmaya ve ayıp ve kusyrlu durumu düzeltmeye ve gereģini yapmaya çaģırıyorum iş işten geçmeden.

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER