Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sırp basını İstanbul´daki rövanştan umutlu

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda dün akşam Sırbistan´ın başkenti Belgrad´da oynanan Partizan-Beşiktaş maçı, ülke basınında geniş yer aldı.

Sırp basını İstanbul´daki rövanştan umutlu

24. 08. 2018 Cuma

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda dün akşam Sırbistan´ın başkenti Belgrad´da oynanan Partizan-Beşiktaşmaçı, ülke basınında geniş yer aldı.

1-1 sona eren maçta Partizan´ın ortaya koyduğu performansı ve cesur oyunu öven Sırp basını, takımlarının İstanbul´daki rövanş maçında turu geçebileceğini düşünüyor.

"Blic" gazetesi, "İstanbul üzerinden Avrupa Ligi´ne" başlıklı haberinde, "cesur" Partizan´ın evindeki maçta sahadan beraberlikle ayrılsa da İstanbul´daki rövanş maçında turu geçebileceği ifade edildi.

"Vecernje Novosti" gazetesi ise "Siyah-beyazlılar (Partizan) İstanbul Boğazı´nda şans arayacak" başlığıyla yayımladığı haberde, Partizan´ın Beşiktaş´a karşı iyi ve cesur oynadığı, ancak bunun net bir sonuç almak için yeterli olmadığı aktarıldı.

Sırbistan´ın resmi haber ajansı "TANJUG" da maçla ilgili haberinde, "Belgrad´da beraberlik, nihai karar İstanbul´da" ifadelerine yer verdi.

Belgrad´daki Partizan Stadı´nda dün gece oynanan ve Ricardo ile Tolgay Arslan´ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona eren maçın rövanşı, 30 Ağustos Perşembe günü Vodafone Park´ta oynanacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER