Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SIRA DIŞI HAYATLAR ADLI ESER ÇIKTI...

Tansu Ayas imzalı, “Sıra Dışı Hayatlar” adlı ‘Anı’ kitabı, Çıra Yayınları iştiraki olan Bengisu Yayınları tarafından yayınlandı.

SIRA DIŞI HAYATLAR ADLI ESER ÇIKTI...

Hayata iki kez gözlerimizi açarız, birincisi kalp gözüyle insanları tanırız daha sonra bize öğretilenlerle varsayımlar türetebiliriz. Burada asıl olan nasıl bir kalbin bize ışık tuttuğudur. Kalbinasır tutmuş birinin elinden tuttuysanız, kalbinizde gittikçe katılaşır, ışığınız söner. Tertemiz bir ruha dokunduysa ruhunuz, ışıkları söndürün orası sizin sayenizde aydınlık demektir. Evet bu hikaye Handan'ın hikayesi, bu hikaye tam anlamıyla el-alemin varsayımları sonucu itilen, yönlendirilen, sürüklenen bir hayatın kelebek etkisiyle başka bir hayatta can buluş hikayesi- dir. Oysa ne zordur öyle değil mi insanın kendisine toz kondur- ması, dürüst olması?

Şimdi bize verilen görev de bulunduğumuz yerde sadece biraz durup olaylara daha kümülatif, empatik yaklaşmaktır. Doğum- dan itibaren manevi ailem ile geçirdiğim "yirmiüç" yılı sizinhuzurunuza sunmuş bulunmaktayım. Gönülden gönüle kurulan sevgi köprülerim kalp gözünüz daima ışığınız olsun.



Anahtar Kelimeler: HAYATLAR ÇIKTI...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz