Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sınav giriş yerleri o ekran üzerinden açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi´nden (AÖF) önemli duyuru yapıldı. AÖF sınav yerleri ve giriş belgesi o ekran üzerinden açıklandı. İşte AÖF sınav yerleri ile ilgili detaylı bilgi...

Sınav giriş yerleri o ekran üzerinden açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi´nde (AÖF) üniversite eğitimini tamamlayan yüzbinlerce öğrenci, büyük merakla 13-14 Nisan´da yapılacak AÖF Bahar Dönemi Vize sınav giriş ve yerlerini araştırıyordu. AÖF´ten sınav yerleri ve giriş belgesi ile ilgili önemli duyuru yapıldı. AÖF sınav giriş yerlerini ilk kez resmi mobil uygulaması üzerinden duyurdu.

Anadolu Üniversitesi AÖF sistemine kayıtlı öğrencilere sms üzerinden yaptığı duyuru şu şekilde:

"Sınav giriş bilginize hemen Anadolu mobil güncel versiyonundan erişebilirsin mobil.anadolu.edu.tr Sınav giriş belgenize akşam https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim erişebilirsiniz."

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 2018 ? 2019 Akademik Takvimini Ocak ayında yayınlamıştı. Yayınlanan takvime göre Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavları 13 ? 14 Nisan tarihlerinde yapılacak. AÖF sınavlarına giren öğrencilere her ders için 20 soru sorulacak, 30´ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

 

AÖF geçtiğimiz yıllarda önce sınav giriş belgelerini önce internet sitesi üzerinden erişime açıyordu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER