Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sinan Oğan çekilmeyecek: İnce'nin tabanı bize oy verir!

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Seçmen tabanının bizim Atatürkçü, milliyetçi aday profiline rahatlıkla oy verebileceğini, ana gövdenin bize geleceğini söyleyebilirim" dedi.

Sinan Oğan çekilmeyecek: İnce

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Maalesef birtakım sahte girişimlerle sayın İnce'ye birtakım itibar suikasti yapıldı. Seçmen tabanının bizim Atatürkçü, milliyetçi aday profiline rahatlıkla oy verebileceğini, ana gövdenin bize geleceğini söyleyebilirim" dedi.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan, Habertürk'te Teke Tek programında Fatih Altaylı'ya konuk oldu.

Oğan, Muharrem İnce'ye itibar suikasti yapıldığına dikkat çekti. Oğan, İnce'nin seçim tabanının kendisine oy vereceğini söyleyerek "Sayın İnce'ye oy verecek olan sayın İnce'nin tarafında olan insanların bugün şöyle bir kampanya gördüm; bir oy Memlekete bir oy Sinan Oğan'a. Sayın İnce'nin genç, protest bir kitlesinin olduğunu gördüm. Seçmen tabanının bizim Atatürkçü, milliyetçi aday profiline rahatlıkla oy verebileceğini, ana gövdenin bize geleceğini söyleyebilirim" dedi.

Çekilme iddialarına da değinen Oğan, "Biz bırakın çekilmeyi ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz. Son iki üç gün içerisinde yaşadığımız hadiseler bizi ikinci turun ortağa haline getirmiştir. Ben de diyorum ki biz büyük sürpriz yapacağız Türk siyasetinde" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Sinan çekilmeyecek: ' tabanı verir!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER