Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SIĞINMACILAR VE GERİ DÖNÜŞLER

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ 14 Mayıs Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “SIĞINMACILAR ve GERİ DÖNÜŞ” konusunu tartışmaya açıyor.

SIĞINMACILAR VE GERİ DÖNÜŞLER

Basın Temsilcilerine;

Sivil Toplum Kuruluşlarına;

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına; 

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ 14 Mayıs Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “SIĞINMACILAR ve GERİ DÖNÜŞ” konusunu tartışmaya açıyor.
         14 Mayıs Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda saat 14.00 da başlayacak olan buluşmada ülkemizde sığınmacı olarak bulunan başta Suriyeli, Afgan ve diğer ülke vatandaşlarının ülkemizdeki bulunma gerekçeleri, geri dönüş pozisyonları, tekrar geri dönüşün olup olmayacağı, hangi koşullarda dönüşün mümkün olabileceği gibi konular ve daha fazlası tartışılacaktır.

Konu ile ilgili olarak Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği Başkanı Sayın Uğurcan YILDIRIM ile Afganistan Gönüllü Eğitim ve Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma Derneği (GESDER) kurucu üyesi Sayın Najibullah NAJİBİ özel konuğumuz olacaktır.

Söyleyecek sözü olan bütün sivil toplum kuruluşları ve dostlarımız Meclis çalışmasına davetlidir. Unutmayın; SİZ YOKSANIZ BİZ BİR EKSİĞİZ.

Gündemden uzak kalmadan, düşüncenin ve fikri yapının ne olduğuna da aldırmadan, ön yargıları bir tarafa atarak bir masa etrafında ortak kanaat oluşturmaya devam ediyoruz.

ÖN YARGILARIN GİREMEDİĞİ Kayseri küçük Millet Meclisi 14 Mayıs CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00 da, KOCASİNAN BELEDİYESİ Meclis Salonuna yapılacak olup, bütün dostlarımızı davetlidir.

10/05/2022

Adnan EVSEN

05353085806

Kayseri küçük Millet Meclisi İl Temsilcisi

 



Anahtar Kelimeler: SIĞINMACILAR DÖNÜŞLER

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER