Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SGK Uzmanı İşcan aktardı: EYT konusunda son gelişmeler

?Çalışma Hayatı´ programına konuk olan Mustafa İşcan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuna dair son gelişmeleri anlattı.

SGK Uzmanı İşcan aktardı: EYT konusunda son gelişmeler

SGK Uzmanı Mustafa İşcan, TV5 ekranlarında yayınlanan ?Çalışma Hayatı´ programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

?Çalışma Hayatı´ programında Fatih Yedier´in sorularını yanıtlayan Mustafa İşcan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda yaşananları anlatan ve EYT´lilerin taleplerini dile getiren Mustafa İşcan´ın sözlerinden satır başları şu şekilde:

EYT´lilere dair en büyük sıkıntı daha önce gerçekleştirilen toplantılarda katılımın az olmasıydı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuna dair yapılan toplantılar ilk başta 10-15 kişi ile başlamıştı ama katılımlar çığ gibi büyüdü ve dev bir hale geldi. Artık Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu görmezden gelinemez.
3 Şubat´ta Adana´da Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuna dair bir toplantı yapılacak. 10 Şubat´ta ise Ankara´da yüz binlerin katılmasının beklendiği bir toplantı olacak.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda siyasi parti ayrımı yapmaksızın bir arada olmak gerek.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümet kanadından kimse masaya oturmaya yanaşmıyor. Kimsenin bu konuda bir taviz vermeye niyeti yok. En azından EYT´lilerle bir görüşme yapılsa bu soruna bir çözüm bulma arayışına gidilse daha farklı olacak.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Ramazan demir
5.06.2022 15:15:38
İletişim numaranız yok bulamıyoruz

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER