Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ŞEYH HOROZ´DA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİLAH VE MÜHİMMATLARI ELE GEÇİRİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı´nın 28´nci gününde TSK´dan yapılan açıklamada, 1551 teröristin etkisiz hale getirildiği söylendi. Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütüne ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

ŞEYH HOROZ´DA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİLAH VE MÜHİMMATLARI ELE GEÇİRİLDİ

Afrin´e Zeytin Dalı Harekatı´nda 28. güne girildi. Dün 7 köy ve 1 tepe ele geçirildi. Toplamda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1551 olarak açıklandı. TSK´dan yapılan açıklamada 2 ayrı çatışmada 7 askerin yaralandığı belirtildi.

YÜKLÜ MİKTARDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Afrin´de teröristlerden büyük oranda arındırılan Şeyh Horoz bölgesinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, yüklü miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

18-02/16/hor.Jpeg

Zeytin Dalı Harekatı´nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu birlikleri Afrin´deki ilerleyişini sürdürürken, Hatay´ın sınıra sıfır noktasında yer alan Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerindeki sınır karakollarından çok namlulu roketatar ve fırtına obüsleri ile savaş jetleri, terör örgütü PKK/YPG-PYD hedeflerini vurmaya devam ediyor.

Operasyonda, Şeyh Horoz bölgesinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, yüklü miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

18-02/16/hor2.Jpeg

SİVİL KIYAFETLE GİZLENDİKLERİNİ İTRAF ETTİ

Daha önce teröristlerden temizlenen Darmık Dağı´nda ise askeri üs için çalışmalar yapılıyor. Bu üs ile TSK´nın menzil kazanacağı belirtiliyor.

Afrin´de teröristlerin ´sivil kıyafet´ itirafları dikkat çekti. AA´nın aktardığına göre, PYD/PKK´lı terörist, Zeytin Dalı Harekatı´nda TSK ve ÖSO´dan, sivil kıyafetle gizlendiklerini itirafı etti. Rusya´nın resmi Russia Today (RT) Arapça televizyon kanalı, Suriye´nin Türkiye sınırındaki Afrin bölgesinde bir teröristle yaptığı röportajı yayınladı. Röportajda, elinde silah bulunan teröristin sivil kıyafetler içinde olduğu görüldü. PYD/PKK´nın sivilleri istismar stratejisini ifşa eden terörist, "Biz burada zeytinler arasında sivil kıyafetle kendimizi koruyoruz." ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER