Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Seydioğlu´nun tüm tabelaları kaldırılacak

Seyidoğlu Baklavaları, yaptıkları magandalıkla gündeme gelen Hasan ve Hüseyin Sel´in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. Buna göre Seydioğlu´nun tabelaları ve basılı reklamları toplatılacak, internette kullanılması da önle

Seydioğlu´nun tüm tabelaları kaldırılacak

Seyidoğlu Baklavaları, hamile kadının bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel´in sahibi oldukları ?Seydioğlu Baklava AŞ´ hakkında ihtiyati tedbir kararı aldırdı. Karara göre, ?Seydioğlu´ firmasına ait yayınlar, hizmetler, mallar, ürünler, ambalajlar, tabela, ilan, reklam, broşür, afiş, tanıtım malzemesi, basılı kağıtlar, faturalar, ticari evrak ve internet alan adları da dahil  her türlü marka kullanımının, internet üzerinden kullanılmasının tedbiren önlenmesine karar verdi.

Seyidoğlu Baklavaları, isim benzerliği sebebiyle marka itibarının zedelendiği iddiasıyla Bakırköy 1. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi´ne başvurdu. Mahkemenin kararına göre, Seyidoğlu´nun avukatı tarafından bir hafta içinde 30 bin lira yatırıldığı takdirde, Seydioğlu Baklava hakkında ihtiyati tedbir uygulanacak.

Seydioğlu´nun Seyidoğlu ile iltibas teşkil eden tüm tabelaları ve basılı evrakı toplatılarak yed-i emine teslim edilecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER