Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Serin hava ve kuvvetli sağanak geliyor...

Meteoroloji'den gelen hava durumu raporlarına göre yarın yurda yeni sağanak yağışın yanı sıra serin hava giriş yapacak. Meteoroloji'den ayrıca 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.

Serin hava ve kuvvetli sağanak geliyor...

Yerel sağanaklar Türkiye’yi etkilemeye devam ediyor. 

Meteoroloji'den yeni gelen hava durumu tahminlere göre yarından itibaren yeni bir yağışlı hava dalgası yurdu etkilemeye başlayacak. Yağışlar bu geceden itibaren etki alanını genişletecek ve yurdun önemli kısmına yayılacak.

YARIN İÇİN 13 İLE UYARI GELDİ

Kastamonu, Sinop, Çorum, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat , Antalya, Isparta, Burdur, Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'in iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde geçecek, yağışla birlikte hava sıcaklıkları da düşecek.

Rüzgarın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında kuvvetlice eseceği öngörülüyor. 

YARINA DİKKAT! SAĞANAK YAĞIŞ YOLDA…

Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde itibaren başlayacağı belirtilirken Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Muğla’nın iç kesimleri, Isparta, Burdur, Eskişehir, Ankara, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji ayrıca sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarılarda bulundu.

HAVADURUMU: GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü  Antalya'da yağışın Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Elmalı, Korkuteli, Döşemealtı, Kaş, Kumluca, Finike, Demre ve Manavgat ilçelerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ile gök gürültülü sağanak şeklinde görüleceğine dikkat çekti.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

 

 



Anahtar Kelimeler: Serin kuvvetli sağanak geliyor...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER