Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Serçenin Çığlığı

Gerçek hayatttan derlenmiş olan bu değerli eserde yazar Fatih Kadercan, yaşanmış olayları ustaca derleyerek Roman halinde sizlere sunuyor.

Serçenin Çığlığı

hertaraf.com'dan Ali Dalaz yazdı;

Gerçek hayatttan derlenmiş olan bu değerli eserde yazar Fatih Kadercan, yaşanmış olayları ustaca derleyerek Roman halinde sizlere sunuyor.

Anadolu'nun sakin - şirin ilçelerinden Kızılcahamam'ın bir Köyü'nde gerçekleşen yaşanmış vakaları kadife uçlu kalemi ile yazıya döken Fatih Kadercanın ilk eseridir...

Bir solukta okuyacağınız ve çevrenize tavsiye edebileceğiniz, "Serçenin Çığlığı" Çıra Kitap tarafından yayımlanarak seçkin kitabevlerinde raflarda yerini aldı.

Yazarı bu kıymetli eserinden dolayı kutluyor, okuyanı ve anlayanı bol olsun diye dua ediyoruz.

Kitaptan bir bölüm:

"Bulutlar yürüyor, yolcu yürüyor, zaman yürüyordu. Yürüyenin yanından geçtiği ağaçlar uyuyor, karların altına saklanmış buzlu kayalar duruyor, tabiat onu seyrediyordu.

Tabiatın hâlinden, kuşların dilinden anlasaydı.

Süleyman misali, sessizliklerinin ardındaki fısıltılarını duyacaktı her birinin. Kendi lisanlarıyla ona: "Dur, gitme! Dön, geldiğin hasret otağına.

Vuslatın kedere götürüyor seni, kederin kaderin olmasın..." dediklerini işitecekti. Mahir sessiz çığlıklar arasında yürüyordu.

Kurumuş çalıların canını toprağa gömerek tekrar canlanmak için bahan bekleyen söğüt ve kavak ağaçlarının, birbirine tutunamayıp devrilmiş çakıl taşların, sabahı bekleyen kör pencerelerin, geceye sur olmuş mahrem kapıların  önünden geçerek haneisaadetine, vuslat kapısına vardı."

---

Okuyucusuna not: Kitaba Çıra Yayınlarından veya Yazarın WhatsApp iletişim hattından imzalı kitabından sipariş verebilir/ulaşabilirsiniz:0 505 371 16 28



Anahtar Kelimeler: Serçenin Çığlığı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER