Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Selahattin Eş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı

Selahattin Eş Çakırgil "Tayyib Bey'e açık çağrımdır" diyerek Abdurrahman Dilipak ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Selahattin Eş

Selahattin Eş Çakırgil "Tayyib Bey'e açık çağrımdır" diyerek Abdurrahman Dilipak ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Çakırgil, "Doğrudur ki, dudaktan çıkan söz, gerili yaydan fırlayan ok gibidir ve onu baştan tutmak gerek.. Ama, yine de, sözkonusu yazar size hitaben yazdığı dünkü yazısında, ‘kasdının ‘LPGT+’ -denilen bir mâlûm grup- olduğunu, net olarak ifade etmiş; önceki ifadelerinin kasdını aştığını zımnen beyân etmiştir.

Bu bakımdan, onun, ‘Tekrar ediyorum ki, yazımdaki ‘f…. (bu kelimeyi yazımda tekrarlamaktan kaçınıyorum) ve onların türevleri’ ifadesini LGBT yerine kullandım..(…) Siz LGBT’liler hakkında benden daha ağır ithamlarda bulundunuz..’ ifadesini bu konunun hüsn-i hitâmı için şahsen yeterli sayıyor ve sözkonusu yazarı yarım asra yakın zamandır siz de tanıdığınıza göre, bu konunun camiamız içinde daha fazla tartışma ve kırılmalara yol açmaması ve konunun kapanması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullanarak tartışmanın hüsnü zan ve hoşgörüyle noktalanması gerektiğini vurguladı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER