Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ŞEHİTLER GECESİNDE KONUŞAN MÜCAHİD GÜLTEKİN: ŞEHİTLER HAYATLARI VE MÜCADELELERİ İLE BİZE DÜŞMANLARIMIZI TANITIRLAR

EDEB Platformu 17 Şubat Cumartesi günü Şehidler Gecesi programı düzenledi.

ŞEHİTLER GECESİNDE KONUŞAN MÜCAHİD GÜLTEKİN: ŞEHİTLER HAYATLARI VE MÜCADELELERİ İLE BİZE DÜŞMANLARIMIZI TANITIRLAR

Bursa´da faaliyet yürüten EDEB Platformu 17 Şubat Cumartesi günü Şehidler Gecesi programı düzenledi.

Necmettin Erbakan Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen program Zekeriya Lafcı´nın sesinden Kur´an´ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yunus Emre Demirci´nin sunuculuğunu yaptığı program, EDEB Platformu Başkanı Aydın Damar´ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Damar, mezhebi ve etnik farklılıkların, insanlığın birer zenginliği ve yaratılışın tanışmak için ortaya koyduğu güzel tanımlamalar olduğunu vurguladı.

Programa konuşmacı olarak katılan Mücahit Gültekin ise ?Şehidlerin hayatını okuduğumuz zaman sadece onların mücadelesini okumuş olmayız. Aynı zamanda düşmanlarımızın kim olduğunu, hilelerini, tuzaklarını da öğreniriz? ifadelerini kullandı.

Gültekin, ?Şehidler hayatları ve mücadeleleri ile bize düşmanlarımızı tanıtırlar. Aynı şekilde arada ve ortada kalanları, seyirci ve izleyicileri de tanıtırlar. İdrak veya basiret sorunundan dolayı tarafı şehidlerin yanında yer alamamış bir kişilikten, gruptan haberdar oluruz. Şehidlerin hayatlarından sayısız dersler, ibretler çıkarabiliriz. Her şehid düşmanın bir maskesini düşürür. Şehidler tehlikeyi ifşa ettikleri için diridirler? dedi.

Mücahit Gültekin´in konuşmasının ardından Kudüs ve şehadet konulu tiyatro sahnelendi.

Tiyatro gösterisinden sonra Grup Erdemli Gençlik sahneyi aldı; El İntifada, Sena Muheytli, Mavi Emzikli Bebek, Katil Amerika, Yolunda İslam´ın ve Kahrol Amerika parçalarını seslendirdi.

Program Halil Hücel´in okuduğu duanın ardından sona erdi.

 

EKRAN GAZATESİ



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER