Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sedat Peker'in ardından Çakıcı’nın oğlu da topa girdi!

Babası Alaattin Çakıcı hakkında 'Mafya babası' ifadesini kullanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren Ali Çakıcı şu açıklamada bulundu:

Sedat Peker

Organize suç örgütü lideri  Sedat Peker'in açıklamaları Türkiye'nin gündeminde yer alırken, son çıkarılan af ile cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı'dan da bir açıklama geldi. 

 

"VATAN HAİNLERİ DIŞINDA KİMSE SENİN SESİNİ DUYMAZ"

Babası  Alaattin Çakıcı hakkında 'Mafya babası' ifadesini kullanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren Ali Çakıcı şu açıklamada bulundu:

"Siz sokakta gördüğünüz her kriminal suçluya aile yapısı bozuk, eğitim düzeyi düşük, kırmızı çizgileri olmayan Amerikan filmlerindeki gibi bir mafya üyesinin aile yapısıyla karıştırıyorsunuz. Mafya babası dediğiniz babam üç çocuk yetiştirdi.Biri üniversitede öğretim üyesi, biri doktora ve yüksek lisans tezini Londra'da vermiş iki kız babasıdır. Ben ise İsviçre'de dört yıl kolejde Leman'da okudum. Üniversite eğitimimi İngiltere'de Ekonomi Mühendisi olarak tamamladım. Türkçe'nin dışında dört dili anadilim gibi konuşuyorum. İngilizce Fransızca, Almanca, Rusça okur, konuşur, yazarım. Ama hiçbir mason locasıyla Türkiye Cumhuriyeti düşmanı bir STK ile senin gibi bir bağım yoktur. O mafya babası dediğin adam yıllarca hücrede yatarak çocuklarına böyle bir eğitim aldırmıştır.  Senin okkan, cumhurbaşkanlığı makamına hiç yakışmaz. Sesini ne kadar yükseltirsen yükselt vatan hainlerinin dışında kimse senin sesini duymaz. Babam seni muhatap alıp senin seviyene inmez; çünkü sen seviyesi çok düşük bir adamsın."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER