Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Seçime az kala flaş sözler! Erdoğan´ın itirafı ne anlama geliyor?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019´da gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala dikkat çeken sözler sarf etti. Peki Erdoğan´ın sözleri ne anlama geliyor?

Seçime az kala flaş sözler! Erdoğan´ın itirafı ne anlama geliyor?

31 Mart 2019´da gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Ankara´nın Haymana ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın gündeminde ekonomide yaşanan gelişmeler de vardı. Ekonomiye dair dikkat çeken sözler sarf eden Erdoğan, ekonomideki tablonun sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. Erdoğan, konuya ilişkin olarak, "Ekonomide belediye başkanının etkisi var mı? Belediyelerin çoğu şu anda batık. Türkiye´nin ekonomisinin sorumlusu benim. Yerel yöneticilerin yapacağı hiçbir şey yok" dedi.

Erdoğan´ın sözleri şu şekilde:

"Pazar günü yerel seçim yapıyoruz. Türkiye´nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Ekonomide belediye başkanının etkisi var mı? Belediyelerin çoğu şu anda batık. Türkiye´nin ekonomisinin sorumlusu benim. Yerel yöneticilerin yapacağı hiçbir şey yok"

ERDOĞAN´IN SÖZLERİ NE ANLAMA GELİYOR?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´ın Ankara´nın Haymana ilçesinde düzenlenen mitingde gerçekleştirdiği konuşma dikkat çekti. Erdoğan´ın ekonomik tablodan kendisinin sorumlu olduğunu söylemesi halkın tepki oylarını önleme çabası olarak yorumlandı. 31 Mart 2019´da gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala dikkat çeken sözler sarf eden Erdoğan´ın AKP´nin oylarındaki erimeyi engellemeye çalıştığı düşünülüyor.

 

Öte yandan 31 Mart 2019´da gerçekleşecek olan yerel seçimlere ilişkin tahminde bulunan birçok isim, ekonominin seçim sonuçlarını önemli ölçüde etkileyeceği görüşünde.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER