Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Seçim tarihi kesinleşti: Cumhur ittifakı hazırlıklara başladı

Milli Gazete'nin aktardığı haberfe göre, HaberTürk yazarı Bülent Aydemir Cumhurbaşkanlığı seçiminin olacağı tarihin kesinleştiğini belirterek Cumhur ittifakının seçim çalışmalarına start verdiğini kaleme aldı.

Seçim tarihi kesinleşti: Cumhur ittifakı hazırlıklara başladı

HaberTürk yazarı Bülent Aydemir bugün kaleme aldığı yazısında seçim tarihinin 14 Mayıs olarak, "neredeyse netleştiğini" belirtti.

Aydemir söz konusu yazısında "En azından Cumhur İttifakı buna göre hazırlıklarını yapıyor. Dış borç ötelemeleri, iç ödemeler hep seçim sonrasına göre şekillendiriliyor" ifadelerini yer verirken yazısına şöyle devam etti.

" Emeklilikte yaşa takılanlar meselesinin çözümü için hazırlanan teklif yasalaştıktan sonra ilk maaşların yatırılması, torba yasaya konulacak bazı ekonomik af ve yapılandırma konuları hep seçim tarihine endekslenmiş durumda. Hatta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın  memur maaşlarına yılın ikinci yarısında yapılacak ek zammı, seçimden önce açıklayabileceği konuşuluyor…

Seçim ekonomisi tam gaz gidiyor. Belki herkesin üzerinde uzlaştığı tek konu bu. Seçime giderken, iktidar, kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda, her türlü şart zorlanarak seçmeni memnun etmeye dönük adımlar atılıyor. Ufak tefek çıkışlar dışında muhalefet de buna itiraz etmiyor. Çünkü vatandaşı memnun etmek lazım. Seçim var! Her seçim döneminde olduğu gibi toplumun farklı kesimlerinden gelen taleplerin de sınırı olmuyor doğal olarak…"

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER