Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sarıgül'den 8-19 Nisan iddiası! Siyasette 24 saat uzun zaman...

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Başkanları Toplantısı için gittiği Diyarbakır’da ittifaklarla ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Sarıgül

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Partiler, 6 Nisan saat 18.00’e kadar, girdikleri ittifaktan vazgeçebilecekler. 8 Nisan’da ittifaklar kesinleşmiş olacak. 19 Nisan’da da milletvekili listeleri kesinleşecek. Yani 8 Nisan ve 19 Nisan tarihlerini aklınızda tutun. Bu tarihlerde çok önemli siyasi gelişmeleri ülkemizde göreceğiz. Siyasette 24 saat bile uzun zamandır ve siyaset her an umulmadık olaylarla doludur” dedi.

Siyasette her an her şeyin olabileceğine dikkat çeken ve seçim öncesinde özellikle 8 Nisan ile 19 Nisan tarihleri arasında bir takım değişik durumların yaşanabileceğine işaret eden Sarıgül, “Siyasette ittifak tartışmaları yapıldıkça hep aynı şeyi söyledim. Seçim takvimindeki son gün ve son saatleri bekleyin dedim. Bugün yine aynısını söylüyorum. Diyeceksiniz ki Sarıgül, seçim yaklaştı, son gün son saat mi kaldı artık. Evet, bunu diyebilirsiniz. Bakın, şu tarihlere dikkat edin. Partiler, 6 Nisan saat 18.00’e kadar, girdikleri ittifaktan vazgeçebilecekler. 8 Nisan’da ittifaklar kesinleşmiş olacak. 19 Nisan’da da milletvekili listeleri kesinleşecek. Yani 8 Nisan ve 19 Nisan tarihlerini aklınızda tutun. Bu tarihlerde çok önemli siyasi gelişmeleri ülkemizde göreceğiz. Siyasette 24 saat bile uzun zamandır ve siyaset her an umulmadık olaylarla doludur” ifadelerini kullandı



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER