Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´Sarıgül cuma günü parti rozeti takacak´

CHP´li Barış Yarkadaş, partiden istifa eden Mustafa Sarıgül´ün cuma günü DSP rozeti takacağını söyledi.

´Sarıgül cuma günü parti rozeti takacak´

CHP´nin skandallarıyla ünlü eski vekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında CHP´den istifa eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar´ın DSP´ye katılacağını söyledi. Gazeteci Barış Yarkadaş, bir süre önce CHP´den istifa eden Mustafa Sarıgül´ün yol haritasını açıkladı.

Tarih verdi

Yarkadaş, programda, "Mustafa Sarıgül, çarşamba günü DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile Ankara´da görüşecek. Sarıgül, cuma günü ise İstanbul İl Başkanlığı´nı ziyaret ederek rozet takacak. Sarıgül böylece DSP´nin Şişli adayı olacak" ifadelerini kullandı.Barış Yarkadaş

"DSP yeniden canlandırılmak isteniyor"

DSP´nin CHP´de aday gösterilmeyen isimleri toplayarak partiyi tekrar canlandırmak istediğini belirten Yarkadaş, "DSP, İstanbul´da birçok ilçede de aday çıkarma hazırlığı yapıyor. DSP yeniden canlandırılmak isteniyor. Bu bağlamda, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen´e de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edilecek. Marmaris´te aday gösterilmeyen CHP´li Ali Acar da yarın DSP´ye katılacak. DSP, yeniden aday yapılmayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya da teklif götürecek." şeklinde konuştu.

CHP´de ardı ardına istifalar

Marmaris´in CHP´li Belediye Başkanı Ali Acar, partisi tarafından 31 Mart´taki seçimlerde tekrar aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa etti. Acar, istifasını, partisinin İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla duyurdu. Acar, kendisi ile birlikte partisinden 1600 üyenin de istifa ettiği söyledi.

İstanbul Şişli´den belediye başkanı adayı olacağını açıklayan Mustafa Sarıgül, CHP´den istifa etmişti. Sarıgül, yaptığı açıklamada "CHP´den üzülerek istifa ediyorum. Yol haritamı Şişlililer ile belirleyeceğim." dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER