Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sarayda gizli görüşme ifşa oldu: Eski bakan MEB'e işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Dolmabahçe Sarayı'nda gizli görüştüğü ortaya çıkan eski bakan Erkan Mumcu iddialara yanıt verdi. Mumcu, Milli Eğitim Bakanlığı'na işaret etti.

Sarayda gizli görüşme ifşa oldu: Eski bakan MEB

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın kabinede yeni değişikliklere sinyal vermesinin ardından bugün, Dolmabahçe Sarayı'nda eski bakan Erkan Mumcu ile gizlice görüştüğü ortaya çıktı. 

Erdoğan'ın AK Parti'nin iktidar olduğu ilk dönemde bakanlık yapan Erkan Mumcu ile görüşmesi eski bakanın siyasete ve kabineye geri döneceğine yönelik yorumlara neden oldu. Mumcu iddialara yanıt verdi.

Erdoğan'la görüşmenin iddia edildiği gibi 3 saat sürmediğine değinen Mumcu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un görevden af dilemesinin arifesinde görüşmenin gerçekleştiğini belirtti.

Odatv'den Caner Taşpınar'a yaptığı açıklamada görüşmenin yarım saatten az sürdüğünü söyleyen Mumcu şöyle konuştu:

"Birkaç ay önce, Milli Eğitim Bakanı’nın değişim arifesinde davet ettiler, bir görüşme gerçekleşti. Görüşme Dolmabahçe’de değil Ankara’da gerçekleşti. Bir nezaket ziyaretiydi. Hal hatır sormaktan fazla bir şey konuşulmadı. Bahsedildiği gibi politik içeriği olan bir konuşma gerçekleşmedi. Görüşme yarım saatten az sürdü. O dönemde orman yangınları vardı, ben meşgul etmek istemediğimi söyleyip ayrıldım."

Erkan Mumcu, görüşmede ittifak konusunun ve siyasete dönme kararının konuşulup konuşulmadığı sorusuna ise, "Ne seçim ittifakı ne siyasete dönüşle ilgili bir konu gündeme gelmedi" diye yanıtladı.



Anahtar Kelimeler: Sarayda gizli görüşme : bakan ' işaret

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER