Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saldırılarını artırmayı planlayan işgalci siyonistlere HAMAS'tan uyarı: Sabrımız tükeniyor

Ramazan ayında Filistinlilere yönelik yaptıkları saldırıları artırmayı planlayan işgalci siyonistleri uyaran HAMAS Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Salih El-Aruri, "Sabrımız tükeniyor ve gelecek işgalciye daha zor olacak." dedi.

Saldırılarını artırmayı planlayan işgalci siyonistlere HAMAS

Her yıl Ramazan ayında Müslümanlar üzerindeki saldırıların artıran işgalci siyonistler, bu yılki Ramazan ayında da saldırıların artırma planları yapıyor.

Her yıl olduğu gibi 2021 yılında Ramazan ayında yine saldırılarını artıran ve El-Kassam'ın Seyfu'l-Kudüs (Kudüs Kılıcı) Harekatı'nı başlatmasıyla işgalci siyonistler yeraltı sığınaklarına saklanmış açıklama yapmak için sığınaktan ancak verilen süre içerisinde açıklama yapabilmişti.

"Bu konudaki ısrarı işgalciye pahalıya mal olacak"

Siyonist işgalcilerin Ramazan ayında işgalci Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya saldırması, orada ayinler gerçekleştirmesine daha fazla fırsat verme planı yapmasından dolayı uyarıda bulunan HAMAS Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Salih El-Aruri, "Sabrımız tükeniyor. İşgal rejimi Mescid-i Aksa'yı kirletme girişimleri Filistin halkının çok sert tepkileriyle karşılaşacak. Bu konudaki ısrarı işgalciye pahalıya mal olacak. HAMAS'ın Mescidi Aksa'ya sahip çıkma konusunda Filistin halkına güveni tamdır. İşgal rejiminin Kudüs ile ilgili adımlarını yakın takip ediyor." ifadelerini kullandı.

"İşgal rejiminin yaşadığı kriz ileride daha da büyüyecek ve gelecek onun açısından daha da zor olacak"

Batı Şeria bölgesinde de direnişin yükseliş içinde olduğunu kaydeden El-Aruri, "Burada direniş ateşi söndürülemiyor, bilakis daha da yayılıyor, çeşitleniyor, direnişe yeni ekipler katılıyor, etki alanı her geçen gün daha da genişliyor. İşgal rejiminin direnişi bitirebileceği hayali boşuna boşunadır. Bu konudaki varsayımlarında tamamen yanılgı içindedir. Direnişin etrafını sarması sebebiyle işgal rejiminin yaşadığı kriz ileride daha da büyüyecek ve gelecek onun açısından daha da zor olacak.''



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER