Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ŞAİR VE YAZAR ŞAKİR KURTULMUŞ, İSTASYON PROGRAMINA KONUĞU OLDU...

Şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, Üsküdar Ünv. Tv’de Yayımlanan “İstasyon” Programının Konuğu Oldu.

ŞAİR VE YAZAR ŞAKİR KURTULMUŞ, İSTASYON PROGRAMINA KONUĞU OLDU...

Üsküdar Ünv. Tv’de Uğur Canbolat’ın moderatörlüğünde her hafta Cuma günleri, öğlen kuşağında saat 15.0o’a gerçekleştirilen “İstasyon” programına 19.3.2021 Cuma günü konuşmacı olarak katılan şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, editörlüğünü yaptığı Çıra Edebiyat serisinde yeni çıkan eserlerle ilgili görüşlerini paylaştı.

Kurtulmuş, programda, editörlüğünü yaptığı şiir, öykü ve deneme türü eserlerle ilgili görüşlerini, bir saate yakın süre içerisinde izleyicilerle paylaştı.

Kurtulmuş programda; şair ve yazar Murat Soyak'ın "Toprağın Derin Çağrısı", şair ve yazar Müştehir Karakaya'nın, "Ey Ruhum Kendini Sürgün Et", şair Aykağan Yüce imzalı "Kiralık Oturduğumuz Ev", Nilüfer Zontul Aktaş'ın "Kireci Kavlanmış Duvar"adlı şiir kitapları ile eğitimci yazar Mehmet Kahraman'ın öğretmenlik anılarını içeren "Ben De Öğretmendim", Şair ve vazar Nadir Aşçı'nın, "Deniz tarafındaki Kale", ilahiyatçı yazar Bilal Kemikli'in, korona hastalığı sürecinde "evde kal", yazar Fatiıh Tezce'nin "Ruzigar”, Yazar Akif Dut'un "Bendine Dolan Irmak" azar Hüseyin K.Ece'nin "Hey Firak" ve yine şair ve yazar Durman'ın "Öksüz Çocuklar" adlı anı ve deneme kitabı ile ilgili görüşlerini, dinleyicilerle paylaştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER