Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sabah yazarı Bursalı: Cuntacılar için Erdoğan'ın af yetkisini kullanması, en büyük ceza olacaktır

"Yalanla dolanla hapse attırdıkları, milletvekili bile seçtirmedikleri Erdoğan tarafından affedilmek asıl onların ömür boyu vicdanlarına hapsedilmeleri olacaktır"

Sabah yazarı Bursalı: Cuntacılar için Erdoğan

Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, 28 Şubat davası tutuklamalarına ilişkin olarak, " 90 yaşına merdiven dayamış bu cuntacıların hapiste ölmelerini beklemek yerine, devlet merhametini, şahsının yüksek merhametiyle temsil eden Başkan Erdoğan'ın af yetkisini kullanması, en büyük ceza olacaktır. Yalanla dolanla hapse attırdıkları, milletvekili bile seçtirmedikleri Erdoğan tarafından affedilmek asıl onların ömür boyu vicdanlarına hapsedilmeleri olacaktır" görüşünü savundu. 

Bursalı yazısında, "Bütün bu hukuksuzluğu ve caniliği yapanlar zaten önce milletin vicdanında mahkûm olmuştu ve en büyük cezalardan biri verilmişti. Bu cuntacıların zulmettiği kadroları tek başına sandıkta iktidar yapan milletin vicdanı değil de nedir? Sadece şiir okudu diye hapse attırdıkları Tayyip Erdoğan'ı 20 yıldır yine tek başına iktidarda tutan vicdan da tastamam budur zaten." düşüncesini dile getirdi. 

Bursalı şu ifadeleri kullandı:

"Keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner demiş atalarımız. Bu hesabı onlar yaşarken ödettirdi bu millet. Şimdi de adalet önünde hesap verdiler ve müebbet dahil çok ağır cezalarını aldılar. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli üniformasını yıllarca taşıyan bu cuntacıların rütbeleri de söküldü. Buraya kadar herşey tamam. Ama ben en ağır cezanın asıl şimdi verilmesi gerektiğini düşünüyorum; Yıllar önce millet vicdanında en ağır cezayı alanlara, Yargı da cezalarını verdi. 90 yaşına merdiven dayamış bu cuntacıların hapiste ölmelerini beklemek yerine, devlet merhametini, şahsının yüksek merhametiyle temsil eden Başkan Erdoğan'ın af yetkisini kullanması, en büyük ceza olacaktır. Yalanla dolanla hapse attırdıkları, milletvekili bile seçtirmedikleri Erdoğan tarafından affedilmek asıl onların ömür boyu vicdanlarına hapsedilmeleri olacaktır..."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER