Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SAADET´TEN SOYLU´NUN İDDİASINA YALANLAMA!

Tam bir safsata, saldırayım derken saçmalamış

SAADET´TEN SOYLU´NUN İDDİASINA YALANLAMA!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, ?Genel Başkanımız hiçbir zaman teröristleri savunmamıştır ve savunmaz da. Sadece terörle mücadelenin daha ciddi ve kapsamlı yapılması gerektiğini ifade etmiştir.  ?Teröristlerin serbest bırakılmasını istediği´ iddiası ve yorumu ise tam bir safsatadan ibaret? Her zaman olduğu üzere Genel Başkanımız sadece, hukuk kuralları dışına çıkılmaması konusuna vurgu yapmıştır? dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu´nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından saptırılarak, kamuoyuyla paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Adayı Karamollaoğlu sözde ?Teröristlerin serbest bırakılmasını istedi´ iddiasıyla Saadet Partisine bir linç kampanyası başlatılmak istendi.

GENEL BAŞKANIMIZ HUKUK KURALLARI DIŞINA ÇIKILMAMASI KONUSUNA VURGU YAPMIŞTIR

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu´nun geçtiğimiz gün Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu´na yönelik bazı talihsiz ifadelere karşılık Saadet Partisi´nden bir yazılı açıklama yapıldı. ?Sayın Soylu, kusura bakmasın ama Genel Başkanımıza saldırayım derken bayağı saçmalamış? diyerek tepkisini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, ?Genel Başkanımız hiçbir zaman teröristleri savunmamıştır ve savunmaz da. Sadece terörle mücadelenin daha ciddi ve kapsamlı yapılması gerektiğini ifade etmiştir. ?Teröristlerin serbest bırakılmasını istediği´ iddiası ve yorumu ise tam bir safsatadan ibaret? Her zaman olduğu üzere Genel Başkanımız sadece, hukuk kuralları dışına çıkılmaması konusuna vurgu yapmıştır? dedi.

 

 

 

TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR

Ağdağ, ?Kendilerinin de bildiği üzere Türkiye bir hukuk devletidir ve hukuk herkesi bağlar, makamı ve mevkii ne olursa olsun. Ayrıca, Sayın Soylu, Genel Başkanımızı hiç tanımaz. Ama bilmeli ki, Temel Bey ömrü boyunca, hiç kimseye karşı kıskançlık duygusu beslemiş biri değildir. Hele Sayın Erdoğan´a karşı böyle bir tavrı hiç olmadı, olamaz da. Seçimlerde rakip olmayı böyle tarif ediliyorsa, bu tamamen kendisinin mizacıyla ilgili bir hissiyattır. Zira bazı insanlar rakiplerini veya muhataplarını kendileri gibi zannederler, bu da sosyolojik bir vakıadır. Genel Başkanımızın başı sıkıştığında soluğu Sayın Erdoğan´ın yanında aldığı iddiası ise tamamen gerçek dışıdır? ifadelerini kullandı.

HEM YANLIŞ, HEM DE ÇİRKİN BİR İFADEDİR

?Genel Başkanımızın, Sayın Erdoğan´la geçmişten gelen bir arkadaşlığı vardır? diyen Atik Ağdağ, ?Dolayısıyla, zaman zaman, ülke meseleleri ile ilgili görüşlerini ve şahit olduğu bazı meseleleri kendisine aktardığı olmuştur. Ama bu görüşmelerde hiçbir şahsi mesele gündeme gelmemiştir. Bu sebeple, ?başınız sıkıştığında´ ifadesi hem yanlış, hem de çirkin bir ifadedir. Ayrıca böyle bir açıklamayı neye istinaden yaptığını da pek anlamış değiliz. Genel Başkanımızın üslubu kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir. Bazı siyasilerin birbirleri hakkında, ağza bile alınmayacak ifadeleri kullandıktan sonra, nasıl canciğer dost olabildiklerini de hayret ve ibretle gözlemliyoruz?şeklinde konuştu.

 

 

 

BİZ BU OYUNA GELMEYİZ

Ağdağ, ?Eğer Sayın Soylu, bu mesajı ve üslubu ile bizi de kendiyle aynı mecraya çekmek istiyorsa, bilmeli ki biz bu oyuna gelmeyiz. CHP ve İyi Parti ile yapılan seçim işbirliğine gelince, bu %10 seçim barajının getirdiği ve almamız gereken bir tedbirdir. Bunu abartmaya ve yanlış yorumlamaya hiç ihtiyaç yok. Kaldı ki, dün birbirleri hakkında en ağır ifadeleri kullananların, bugün nasıl bir araya geldiğine hepimiz şahit olduk. Sayın Soylu, siz ülkemizin İçişleri Bakanısınız. En azından, geçmişten ders alarak benzer hatalara düşmemeye özen göstermelisiniz diye düşünüyorum. Her şeye rağmen unutmayalım ki mübarek ayların içindeyiz. Ramazan-ı Şerifin başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluştur. Bu ayda yapılan hayırların ve ibadetlerin sevabı çok olduğu gibi, günahların vebali de o nisbette büyüktür. Cenab-ı Hakk bütün Müslümanların rızasını kazananlardan eylesin? diye konuştu.




Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER