Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet'te Asiltürk’e 'liderlik' tepkisi: Demek ki lafla olmuyormuş

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün, Necmettin Erbakan'ın ölüm yıldönümünde yaptığı açıklamada "Milli Görüş Lideri" imzasını kullanması parti içinde tepkilere neden oldu..

Saadet

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinden sonra yaptığı açıklamalar parti içinde tepkilere neden olan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e eleştiriler devam ediyor.

Bu kez Saadet Partisi’nden yerel seçimde İBB Başkan Adayı olan Necdet Gökçınar, Oğuzhan Asiltürk’ün açıklamalarında “Milli Görüş Lideri” sıfatını kullanmasına tepki gösterdi.  

Necdet Gökçınar “Erbakan Hocamızın ‘Ben Milli Görüş’ün lideriyim’ dediğini ne gördük ne de duyduk. Ama hangi Milli Görüşçüye sorsanız liderim Erbakan der. Demek ki liderlik lafla olmuyormuş” mesajını paylaştı.

'ERDOĞAN BENİ 'ABİ' DİYE BİLİR'

Oğuzhan Asiltürk, ocak ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmüş ve “Erdoğan beni 'abi' diye bilir” demişti.

Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından yaptığı "İttifaklar konusunda seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur" şeklindeki açıklaması parti içinde tepkilere neden olmuştu.

Asiltürk, katıldığı Kudüs TV'deki programda ise, “Şu anda bize hiçbir parti kötü davranmıyor; o da benim çalışmalarımdan dolayı geliyor” ifadelerini kullanmıştı.

Asiltürk, Necmettin Erbakan'ın ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında yine "Milli Görüş Lideri" imzasını kullanmıştı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER