Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SAADET´E İLTİHAKLAR SÜRÜYOR!

Partili partisiz toplumda her kesimin sevgisini kazanan Saadet Partisi´ne katılımlar artarak büyüyor. Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı Mart ayı İl Divan Toplantısı´nda, sadece bir ilçeden 50 kişi Saadet Partisi´ne iltihak etti. Toplantıda konuşan Saad

SAADET´E İLTİHAKLAR SÜRÜYOR!

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, Martayı İl Divan Toplantısı´nı yoğun katılımla gerçekleştirdi. Heyecan ve coşkunun hâkim olduğu toplantıda, Haymana ilçesinden AK Parti başta olmak üzere diğer partilerden 50 kişi Saadet Partisi´ne katıldı. İltihak edenlere Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Saadet Partisi rozeti taktı.

AK Parti başta olmak üzere diğer partilerden 50 kişi iltihak etti

Sincan Rüstem Altınbaş Konferans Salonu´nda gerçekleşen toplantıda, son zamanların en dikkat çeken partilerin başında gelen Saadet Partisi´ne, Haymana ilçesinden AK Parti başta olmak üzere diğer partilerden 50 kişi iltihak etti. Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, yaptığı konuşmada, ?Yapılan kutuplaşmanın ardından millet AK Parti´ye oy vermeyeceğini ifade ediyor. Doğu ve Güneydoğu Bölgesi´nde birçok vatandaş bu seçimde Saadet Partisi´ne oy vereceğini söylüyor. AK Parti´nin oyları bir bir Saadet Partisi´ne gelmeye başladı. Bu durum AK Partililerin uykusunu kaçırmaya başladı. Genel Başkanımız Temel Karamolloğlu, yanlışa karşı duruşunu her yerde dile getiriyor. Saadet Partisi kadroları da bu konuda büyük mücadele göstererek yanlış karşısında dik duruyor? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: SAADET İLTİHAKLAR SÜRÜYOR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER